WELKOM – BNI GULDEN SPOREN

Met het eerste magazine van BNI Gulden Sporen, Local Mag, nodig ik jullie uit om kennis te maken met de gedreven leden van onze netwerkvereniging.

BNI Gulden Sporen vormt reeds meer dan 6 jaar een hecht groep van ondernemers uit regio Kortrijk die wekelijks samenkomen om elkaars business aan te bevelen en te versterken in hun eigen netwerk. Essentieel is dat er in onze lokale afdeling van iedere beroepscategorie slechts één ondernemer aanwezig is. De basisfilosofie van BNI is: ‘Geven loont’. Door aanbevelingen te geven aan elkaar wordt tussen de leden vertrouwen opgebouwd en volgt er een spontane return van werk en omzet.

Momenteel zijn we ten gevolge van de coronapandemie genoodzaakt ons aan te passen aan het nieuwe normaal. Ons sterk netwerk blijft echter overeind en zorgt op die manier voor zekerheid in onzekere tijden. Zekerheid dat er 40 ondernemers je zullen aanbevelen bij hun netwerk. Zekerheid ook dat je bij die andere ondernemers terecht kan voor vragen, feedback of een vrijblijvende babbel.

Met dit magazine werden de krachten gebundeld en treden de leden naar voren. Elk lid is een expert in zijn of haar vak. Ken je iemand die een vakman nodig heeft? Ben je zelf op zoek naar meer omzet? Contacteer ons gerust.

Tim Dierynck
Voorzitter BNI Gulden Sporen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *