INTERIEURBURO VANDECANDELAERE

STIJLVOLLE ONTWERPEN MET EEN TIKKELTJE MEER

Interieurburo Vandecandelaere staat garant voor originele en tijdloze interieurontwerpen die bij iedereen in de smaak vallen. Zowel particulieren als professionelen kunnen er al meer dan vijfentwintig jaar aankloppen met al hun weelderige ideeën en fantasieën. Van het inrichten van badkamers, keukens, haardwanden, poolhouses, kantoren en commerciële panden tot het verbouwen van volledige woningen en appartementen.

De interieurontwerpers stomen niet alleen prachtige ontwerpen klaar, maar voegen ook de daad bij het woord en ontfermen zich over het volledige project. Vorm, uitvoering, timing en budget worden nauwgezet afgetoetst met de klant en doorheen het project zorgvuldig opgevolgd. Interieurburo Vandecandelaere werkt voor de uitvoering samen met professionele onderaannemers die perfect op elkaar aansluiten en kiest resoluut voor kwaliteitsvolle materialen die jouw woning, kantoor of zaak nét dat tikkeltje meer bieden.

Het Roeselaarse interieurduo volgt bovendien alle trends en ontwikkelingen op de voet zodat jij zorgeloos kan genieten van de nieuwste materialen en interieurconcepten. Dat je zal kunnen uitpakken met het resultaat is zeker. Ook je interieurdromen waarmaken? Snuister even rond in de realisaties op de website en vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

www.vandecandelaere.be

Beversesteenweg 402, 8800 Roeselare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *