TENDACOR

THE FINAL TOUCH VAN JOUW INTERIEUR

Tendacor uit Ledegem biedt al jaar en dag raambekleding en zonwering van uitmuntende kwaliteit. Zo geniet je op elk moment van de dag en het hele jaar door van een aangename lichtinval in jouw huis of op kantoor. Gezien de jarenlange ervaring van Tendacor in het architectenlandschap wordt jouw raam niet alleen functioneel verbeterd, maar is het ook een eyecatcher in je interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos, van allerhande driehoekzonweringen tot raambekleding voor de meest speciale raamvormen.

Het team van Tendacor haalt bovendien steeds de nieuwste materialen in huis en experimenteert met gloednieuwe automatisatietechnieken. Zo kan het bedrijf altijd de meest innovatieve snufjes aanbieden zodat je alles perfect naar je hand kan zetten. Dankzij de nauwkeurige timing en de gedegen technische kennis realiseert Tendacor elke keer opnieuw een uniek resultaat. Neem alvast de tijd om een bezoek te brengen aan onze nieuwe eigentijdse showroom en vraag persoonlijk advies aan onze experten.

www.tendacor.be

Provinciebaan 98, 8880 Ledegem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *