WELKOM – BNI RODENBACH

Beste lezer,

Wat leuk je te mogen verwelkomen in dit magazine van BNI Rodenbach, LocalMag! BNI Rodenbach vormt reeds meer dan 5 jaar een hecht netwerk van Roeselaarse ondernemers die wekelijks omzet genereren voor elkaar. Met 70 ondernemers vormen we de grootste en beste afdeling van Vlaanderen en Nederland en mochten we reeds meerdere awards in ontvangst nemen.

In deze uitdagende tijden van ondernemen kiezen we ervoor om, meer dan ooit, terug te vallen op dit sterke netwerk gebaseerd op mond-aan-mondreclame. Daarom bundelen we de krachten en laten we je graag genieten van een stijlvol magazine met alle ondernemers van BNI Rodenbach.

Blader rustig eens in de eerste editie van LocalMag en het zou bijzonder fijn zijn van je te horen! Cadeautje nodig? Vakman/vrouw nodig? Of ken je een ondernemer die ons product of dienst kan gebruiken? We zijn er voor elkaar en ook voor jou! Kortom, LocalMag is een magazine dat dienst doet als gids van kwaliteitsvolle bedrijven in en rond Roeselare!

Alexandre – Pralineur Van Coillie
Voorzitter BNI Rodenbach

PS : Zelf ondernemer? Wens je je eigen bedrijf voor te stellen aan deze 70 toppers? Contacteer ons dan zeker want je bent steeds welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *