HUMMINGBIRDS

EEN BRUG TUSSEN MARKETING EN SALES

Bij Hummingbirds gaan marketing en sales hand in hand. Jouw marketinginspanningen vertalen naar verkoop, dat is waar het getalenteerde team van Hummingbirds zich dagelijks voor inspant. Het Kortrijkse reclamebureau genereert leads en promoveert ze tot klanten. Elke lead wordt immers meteen ingeboekt in de agenda van de zaakvoerder of accountmanager. Zo smeed je steevast het ijzer wanneer het heet is. Bovendien weet Hummingbirds als partner van Google als geen ander wat online wel en niet opbrengt. Een nuchtere kijk op je doelen en een no-nonsense aanpak, daar kan je van op aan.

Deze hummingbirds zorgen er trouwens voor dat jij vanop de eerste rij kan toekijken. Alles is immers meetbaar, waardoor je je return on investment eenvoudig én nauwkeurig kan opvolgen. Ook bij uitdagende cases zoeken de marketing- en salesexperts naar een geschikte oplossing. Online is er immers heel veel mogelijk. Blijf steeds top-of-mind en boost je omzet! Wat zijn jouw groeiambities? Steek gerust je licht eens op bij Hummingbirds in Kortrijk.

www.hummingbirds.be

Noordstraat 6, Kaai 1, 8500 Kortrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *