OPTIEKPUNT

HET LEVEN DOOR EEN ROZE BRIL

De wereld is veel te mooi om er niet naar te kijken. Daar schaart Optiekpunt zich volledig achter. Optiekpunt is een gevestigde waarde in Roeselare en voorziet zijn klanten van een subliem zicht dankzij een gevarieerd aanbod aan kwaliteitsvolle brillen en zonnebrillen. Hun modellen zijn niet alleen oerdegelijk, maar ogen nog eens mooi ook. Het getalenteerde team zorgt er bovendien voor dat jouw gloednieuwe bril als gegoten zit. Je montuur en je glazen worden technisch volledig op punt gezet en ook voor stijl- en kleuradvies ben je bij Optiekpunt aan het juiste adres.

Optiekpunt investeert in de toekomst en volgt de nieuwste trends op de voet. Eenmaal getest en goedgekeurd, halen ze de nieuwste apparatuur met plezier in huis en daar kan je als klant uiteraard de vruchten van plukken. Optiekpunt is immers één van de weinige optiekzaken in België die oogmetingen uitvoert dankzij de AVAtechnologie. Een manier om heel precies metingen uit te voeren zodat jouw bril perfect bij je past.

Op zoek naar een bril die in het oog springt? Zak gerust af naar Roeselare, snuister rond in deze vernieuwende optiekwinkel en vraag naar advies.

www.optiekpunt.be

Jan Mahieustraat 28A, 8800 Roeselare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *