BLOEMEN ART-MOSPHÈRE

HEERLIJK GENIETEN VAN VERSE BLOEMEN

Wanneer woorden tekortschieten of we net overlopen van geluk, brengen de bloemen van Bloemen Art-Mosphère de juiste boodschap over. Een hart onder de riem, een uiting van blijdschap of wat meer sfeer in huis en op kantoor. Voor je geliefde, of gewoon voor jezelf. Een boeket of plant is altijd een goed idee.


Sinds jaar en dag fleurt Bloemen Art-Mosphère feestzalen, bedrijven en woningen op met verse bloemen en stijlvolle decoratie. Het team van de bloemenzaak heeft trouwens een voorliefde voor huwelijken en denkt graag mee over de aankleding van de ruimte en de tafeldecoratie. Zo geniet het bruidspaar zorgeloos en in stijl van hun bijzondere dag.


Of je je aankoop nu doet in de winkel of in de webshop, je ontvangt je boeket altijd in een flowerbag met water en voeding. Zo garandeert deze Roeselaarse bloemenspecialist dat jouw boeket twee weken mooi blijft. Laat je inspireren door de realisaties op de website en volg de Facebook– en Instagrampagina van Bloemen Art-Mosphère om op de hoogte te blijven van de mooie acties.

webshop.bloemenartmosphere.be

Oude zilverbergstraat 110, 8800 Roeselare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *