HOUTHANDEL RAES

HOUT, DE NATUUR IN HART EN HUIS

De natuur in huis halen en genieten van de warme uitstraling dankzij mooi en kwaliteitsvol houtmateriaal? Raes Hout speelt het met veel passie voor je klaar. Reeds vele generaties ondersteunt dit familiebedrijf tal van doe-het-zelvers, vaklui en architecten. Voor projecten op maat deinzen deze houtspecialisten niet terug. Van verpakkingshout voor de industrie, constructiehout, plaatmaterialen, gevel- of wandbekleding tot terrassen en plafonds in de gewenste houtsoort. Stuk voor stuk duurzame en gecertifieerde producten, op maat gezaagd en geschaafd, komen jouw richting uit.

Wist je trouwens dat Raes Hout volledig from scratch vertrekt? In de houtzagerij worden de boomstammen verzaagd in balken en planken om deze daarna volledig naar wens te verwerken. En dit alles op één adres, zowel houthandel als -zagerij!

Enkele houtaccenten toevoegen aan je interieur of gewoon hout all the way? Bij Raes Hout staan ze je bij met raad en daad en leveren ze ook aan huis. Hun deskundig advies en uitgebreide productkennis stoelt immers op een jarenlange ervaring. Werkzaamheden met hout in het vooruitzicht? Maak vrijblijvend een afspraak en steek gerust je licht op. Geniet vooral van de persoonlijke aanpak en de beste tips binnen een gevarieerd aanbod, want hout verdient een specialist!

www.houthandelraes.be

Diksmuidesteenweg 43, 8830 Sleyhage – Hooglede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *