ALL-BOUW

UNIEKE NIEUWBOUW WONINGEN OP MAAT

Geloof jij, net als All-Bouw, in de synergie tussen aannemer, bouwheer en architect? Zowel gezinnen als investeerders kunnen bij dit innovatieve bouwbedrijf in Roeselare aankloppen. Samen met de architect van jouw voorkeur bepalen we de bouwstijl, de indeling, de oriëntatie, de isolatie, de energievoorziening, het afwerkingsniveau en alles wat bij een bouwproject komt kijken. Jouw budget, jouw keuzes, jouw droomwoning. Al dan niet op je eigen bouwgrond.

All-Bouw onderscheidt zich al meer dan twintig jaar van de traditionele bouwpromotoren en bouwfirma’s dankzij zijn unieke, toegankelijke maatwerkconcept. Bouwen-op-maat legt de kwaliteitslat hoger, maar daarom niet per se de investering. Een niche waarvoor het bouwbedrijf samenwerkt met een team van eigen metsers en trouwe partners, en waarmee All-Bouw al heel wat eigenaars gelukkig kon maken. Hiervoor is het bouwbedrijf overigens steeds op zoek naar bouwgronden.

Ontdek de particuliere (her)nieuwbouwprojecten, opbrengsteigendommen, reconversies en beschikbare percelen
bouwgrond van All-Bouw op de website en laat je inspireren.

www.allbouw.com

Iepersestraat 181-185, 8800 Roeselare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *