LOCAL MAGAZINE

STIJLVOLLE MAGAZINES OM HANDELAARS TE VERBINDEN

Je eigen zaak onder de aandacht brengen op een unieke en stijlvolle manier? Local Magazine geeft handelaars de belangstelling die ze verdienen. In de karaktervolle magazines van Local Magazine laten handelaars hun competitiviteit achterwege en vormen ze één front. Als ondernemer ben je immers niet alleen. Samenwerken en elkaar ondersteunen, dat loont.

Geen schreeuwende advertenties of verschillende huisstijlen, maar een betaalbare publicatie in een mooi en klassevol magazine waar elke onderneming respectvol naast elkaar wordt geplaatst, zoals in het magazine dat je nu in handen hebt. Talloze succesvolle handelaars stonden reeds in de schijnwerpers en gingen jou voor in magazines, zoals Localbusiness, Localkid en Localup. Eén voor één fantastische magazines waar eenvoud en creativiteit hand in hand gaan.

Het team achter Local Magazine haalt voldoening uit de vele gemotiveerde handelaars die durven stralen en het magazine met trots verdelen in eigen winkels. Ze komen elk volledig tot hun recht in het gestroomlijnde magazine. Het creatieve team van Local Magazine kruipt maar al te graag in de pen en creëert voor jou een authentieke publicatie die in het oog springt. Jezelf en je bedrijf in de kijker zetten was nog nooit zo eenvoudig én betaalbaar.

www.localmagazine.be

Henri Horriestraat 3, 8800 Roeselare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *