PRALINEUR VAN COILLIE

CECI N’EST PAS UNE PRALINE

De meest verfijnde en kwaliteitsvolle chocolade vind je al bijna vijftig jaar terug in Stad Roeselare. Pralineur Van Coillie deelt sinds jaar en dag zijn pure passie met tal van particulieren en professionals. De verrukkelijke creaties van de Roeselaarse pralineur schoppen het ver, tot over de landsgrenzen heen. Hoe kan het ook anders? De pralines bevatten subtiele smaken en rijke aroma’s en smelten langzaam op je tong. En niet alleen de smaken, maar ook de originele vormen veroveren het hart van menig chocoladeliefhebber.

Van Coillie produceert pralines in allerlei smaken en vormen en creëert unieke en originele verpakkingen. Geen wonder dat tal van ondernemers hun relatiegeschenken aan deze pralineur toevertrouwen. Van Coillie staat immers bekend voor zijn doorgedreven personalisatie. Dankzij een eigen grafisch ontwerper realiseert deze chocoladekunstenaar de meest uiteenlopende creaties met piekfijne details voor allerlei gelegenheden. Kortom, Pralineur Van Coillie staat garant voor pure passie en kwaliteit doorheen het volledige proces, van cacaoboon tot de fijnste afwerking. Je ook laten verrassen door de pralines van Pralineur Van Coillie? Neem vrijblijvend contact op!

www.pralineur.be – 051.204041

winkel & atelier : Brugsesteenweg 537, 8800 Roeselare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *