FASSET

FASSET EEN MEERWAARDE VOOR ELK INTERIEUR

Vanuit Izegem bedient fasset® heel wat diverse B2B- en B2C-klanten en locaties met interieuraankledingen op maat. Onze specialiteit is textiel en raamdecoratie, denk maar aan gordijnen, stores, kussens, bekledingen, lamellen en andere zonweringsproducten. We hebben steeds oog voor zowel het esthetische aspect, licht en ruimte, als voor akoestiek, comfort
en gebruiksgemak dankzij geavanceerde technische bediening en automatisatie. Kortom, van een eenvoudig gordijn tot een complete inrichting van hotelkamers … fasset® geeft gericht advies tijdens het ontwerp- en bouwproces en garandeert een uiterst kwalitatief resultaat.
Bij fasset® ervaar je 40 jaar ervaring in het vak. Als particuliere klant of interieurspecialist uit binnen- en buitenland vind je fascinerende producten en ideeën die je interieurontwerp naar een hoger niveau tillen. De vakmannen van fasset® komen met plezier bij jou of je klant ter plaatse om de details door te nemen, kleuren en materialen met je af te toetsen en de werkzaamheden grondig voor te bereiden. Liever eerst een bezoekje aan onze showroom? Van harte welkom om je bij ons te laten inspireren door de ruime stoffen- en materialencollectie.
fasset® is een geregistreerd merk van nv T.deco.

www.fasset.be

Kortrijksestraat 183, 8870 Izegem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *