L. DUPON TUINARCHITECTUUR

TIJDLOZE TUINEN EN BEDRIJFSGROEN MET KARAKTER

Op een unieke manier worden natuur, kunst en architectuur gecombineerd tot je eigen, bijzonder project. Elke ontwerp vertelt een verhaal, waar jij samen met Louis aan schrijft. Jij vertelt, hij stelt vragen en tekent. De ruimte wordt zo ingevuld dat mensen er zich echt in thuis voelen. Van ontwerp tot realisatie, steeds staat een eindresultaat centraal dat perfect beantwoordt aan jouw wensen.

Selecteer samen de materialen en bomen die passen bij het ontwerp van jouw buitenruimte of bijgebouw. Het gebruik van echte, pure materialen is iets dat bij elk project terug komt. De eenvoud en kracht die ze uitstralen dragen bij aan een gevoel van authenticiteit.

Louis begeleidt je graag doorheen het volledige traject. Van bij het eerste contact tot en met de oplevering kan je rekenen op een betrokken en persoonlijke service. Het team van ervaren en gekwalificeerde medewerkers staat garant voor een professionele uitvoering bij de realisatie van jouw project.

Kennismaken?

www.louisdupon.be
0473 84 86 76
info@louisdupon.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *