STIJN ALIVE

EEN FEEST OM MEE UIT TE PAKKEN

Een knaller van een feest op poten zetten, da’s geen koud kunstje. Veel mensen barsten van creatieve en unieke ideeën, maar daar houdt het vaak op. Terwijl het voor Stijn aLive daar pas begint. De liefde vieren tijdens een huwelijksfeest of je medewerkers bedanken voor hun inzet op een bedrijfsfeest, was nog nooit zo eenvoudig. Zaakvoerder Stijn springt in wanneer jij vastloopt en voorziet in de feilloze omkadering voor jouw feest. Van een spetterende DJ, kwalitatief geluid en prachtige lichteffecten tot een mobiele drankwagen en indrukwekkende stretchtenten. Een feest om nooit meer te vergeten!

Stijn ondersteunt al vijftien jaar de meest uiteenlopende feesten, waardoor hij ondertussen heel wat materiaal in huis haalde en dus perfect kan inspelen op vragen en wensen van klanten. Een dynamische duizendpoot dus, die jou steevast van kwaliteitsvolle logistieke ondersteuning voorziet. Afscheid nemen van een kennis of een trouwfeest meemaken vanop een afstand dankzij nauwkeurig geïnstalleerde livestreams, dat kan. Zit je net zoals Stijn op hete kolen om nog eens volledig uit de bol te gaan? Daag Stijn uit met jouw wilde feestideeën en kijk alvast uit naar jouw volgende knaller van formaat!

www.stijnalive.be

Ketenstraat 83, 8890 Moorslede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *