REISWINKELTJE

DE WERELD ROND ZONDER ZORGEN

Het thuisfront even achter je laten en de wereld verkennen. Zalig, toch? Mensen zijn altijd laaiend enthousiast wanneer ze even op adem kunnen komen in een andere omgeving en cultuur. Maar hoe ontspannend een reis ook kan aanvoelen, de perfecte voorbereidingen treffen is geen koud kunstje. Een uitmuntende bestemming selecteren, zorgvuldig een hotel uitkiezen en de leukste activiteiten vastleggen. Dat uitpluizen en uitstippelen is wellicht niet voor iedereen weggelegd. Reiswinkeltje helpt je graag een handje en stelt voor jou de reis van je dromen samen, dichtbij of ver weg!

Het vijfkoppige team van Reiswinkeltje draagt jouw noden en verwachtingen op handen. Dankzij hun persoonlijke aanpak en een uitgestrekte landenkennis stellen deze experten jouw favoriete trip in een mum van tijd samen. Van enkel het vervoer, het verblijf of de activiteiten tot volledig uitgestippelde reizen zodat jij zorgeloos kan wegdromen. Al jaren een cruise of een groepsreis op je bucketlist of gewoon zin om er met het gezin op uit te trekken? De professionals van het

Reiswinkeltje zijn van alle werelddelen thuis en geven je graag persoonlijke tips voor een reis om nooit meer te vergeten. Neem vrijblijvend contact op en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen.

www.reiswinkeltje.be

Izegemsestraat 111, 8800 Roeselare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *