DAK & RENOVATIE

BLAAS JE DAK NIEUW LEVEN IN

Dak & Renovatie Gianni Bulcke uit Houthulst spitst zich toe op nieuwbouwprojecten en de renovatie van daken. Voor zowel hellende als platte daken kunnen architecten, bouwpromotoren en particulieren in heel West-Vlaanderen bij deze dakexperten terecht.

Het bouwbedrijf specialiseerde zich doorheen de jaren niet alleen in dakrenovatie, maar ook in daktimmerwerken en -constructies voor zowel platte als hellende daken. De expertise werd verder aangevuld met dakisolatie en zink- en koperwerken. Zo ontfermt Dak & Renovatie zich over het volledige dak, van het dakgebinte tot de dakbedekking.

Dak & Renovatie onderscheidt zich door te werken met kwalitatieve producten en een hoge afwerkingsgraad. Zo wordt er voor platte daken met Mastersystems EPDM met een hoge scheurbestendigheid en lange levensduur gewerkt. Elk dak wordt ook steeds met de grootste zorg en oog voor detail afgewerkt. Dankzij een sterk team dat samen meer dan 100 jaar ervaring heeft, is geen enkele uitdaging te groot.

Een nieuwbouwproject in het vooruitzicht of is je dak aan vernieuwing toe? Als bouwpromotor of architect op zoek naar een betrouwbare partner? Wens je graag advies van een expert? Neem vrijblijvend contact op.

www.dakenrenovatie.be

Leeuweriksstraat 6A, 8650 Houthulst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *