VAN DAMME – VANDEPUTTE ARCH.

ARCHITECTUUR IN VOLLE GLORIE

Van Damme – Vandeputte architecten kiest resoluut voor prachtige architecturale creaties. De indrukwekkende herenwoning in Roeselare waar de twee zaakvoerders Hannes Van Damme en Benoît Vandeputte met hun ervaren team vertoeven, spreekt boekdelen. Eén voor één zijn het ontwerpers in hart en nieren met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. Kwaliteitsvolle maatwerkprojecten afleveren met oog voor detail en omgeving, daar doen ze het voor. Het multidisciplinaire team van Van Damme Vandeputte architecten deinst voor geen enkele uitdaging terug.

Waar het voor veel collega’s stopt, gaat het voor Van Damme Vandeputte architecten verder. Voor het Roeselaarse architectenbureau is architectuur immers onlosmakelijk verbonden met interieur. Ook dat heeft het architectenteam in de vingers. Karaktervolle, kwalitatieve en tijdloze materialen in combinatie met gedetailleerde ontwerpen geven jouw woning of kantoor nét dat ietsje meer.


Ook kantoorgebouwen ontwerpen van A tot Z en restauraties van al dan niet beschermde monumenten behoren tot de mogelijkheden. Van Damme – Vandeputte architecten begeleidt het volledige bouwproces, van het eerste idee tot de finale oplevering. Ontdek de realisaties op de website en droom even weg …

www.vandammevandeputte.com

Sint-Amandsstraat 92, 8800 Roeselare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *