CHANTLY

MAGISCHE PARFUMS EN KLEUREN

Parfumerie en cosmeticahuis Chantly maakt mensen blij, gelukkig en mooi. Een missie waar Lobke en haar team van trouwe specialisten in huidverzorging, parfums en make-up dagelijks hun schouders onder zetten. Passie, geduld en kennis horen daar onlosmakelijk bij.

Een wispelturige huid? Dan gaan ze samen met jou op zoek naar de beste verzorging, van plantaardige producten van Susanne Kaufmann tot het huidverbeteringsmerk Environ. Een nieuw parfum dat je op het lijf is geschreven? Met geduld en kennis van zaken vind je bij Chantly gegarandeerd het perfecte parfum tussen de vele populaire parfummerken en de exclusievere parfumhuizen die er worden aangeboden. Kom tot slot gerust samen met je mama of je dochter langs om een dagmaquillage samen te stellen die past bij jouw huidskleur en persoonlijke voorkeuren. We tonen je graag hoe je jouw nieuwe make-up het beste aanbrengt en, al even belangrijk, verwijdert.

Bij Chantly worden oprechte klantenrelaties en eerlijke prijzen vooropgesteld. Je krijgt er bovendien nog eens gedegen advies en een toffe babbel bovenop, dus waarom niet kiezen voor lokaal? Met een cadeaubon van Chantly kan je alvast heel wat vrienden en geliefden gelukkig maken. Volg de Facebookpagina en blijf op de hoogte van de nieuwste verzorgingsproducten en acties.

www.chantly.be

Marktstraat 5, 8870 Izegem

Grote Markt 25, 8600 Diksmuide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *