SEYNHAEVE PLASTICS – PLASTICOR

KWALITEITSVOLLE KUNSTSTOFFEN VOOR BOUW, INDUSTRIE EN COMMUNICATIE

Seynhaeve Plastics – Plasticor is gevestigd in Hooglede en is al meer dan vijftig jaar een toonaangevend bedrijf binnen de kunststofindustrie. Het ervaren team van Seynhaeve Plastics houdt immers talloze sectoren draaiende, van de bouw- en industriesector tot de communicatiesector. Zo voorzien ze allerhande bouwondernemingen van onder meer eigen geproduceerde lichtkoepels en lichtstraten die bovendien eigenhandig worden gemonteerd op de werf. Verder vindt het brede gamma aan kunststofplaten en 3M-folies dagelijks hun weg naar sign- en displayondernemingen voor onder andere signalisatieborden en car-wrapping. Tot slot vliegen ook buizen en staven er geregeld de deur uit richting verschillende industrieën.


Ook in de toekomst hoopt de zaakvoerder op datzelfde elan verder te gaan en nieuwe markten aan te boren. Dat er voor het ambitieuze kunststofbedrijf nog tal van opportuniteiten in het verschiet liggen, hoeft niet gezegd. Seynhaeve Plastics blinkt immers uit dankzij zijn hands-onmentaliteit en vlekkeloze service. Bovendien zijn het échte kraks wanneer het op verzaging van kunststof aankomt. Dankzij een gedegen ervaring, een uitmuntend machinepark en een uitgebreide kennis verzaagt Seynhaeve Plastics kunststoffen van allerlei diktes met een zeer hoge precisie. Met een ruime voorraad en een eigen vloot van vrachtwagens heeft het bedrijf een grote troef achter de hand om aan de behoeftes en deadlines van de klant te kunnen voldoen. Ook een kwaliteitsvol product in
kunststof en op maat nodig? Neem een kijkje op de website of kom vrijblijvend langs in onze toonzaal.

www.seynhaeve-plastics.be

Bruggesteenweg 247, 8830 Hooglede – Gits

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *