SOLARIT

ENERGIEEFFICIËNT WONEN EN WERKEN DANKZIJ SOLARIT

Solarit is gevestigd in Roeselare en trekt met veel enthousiasme de kaart van groene energie. Een ware passie die de zaakvoerder en het volledige team maar al te graag uitdragen. Met een ecologische missie in het achterhoofd buigen de experten van Solarit zich over jouw energieverbruik en stellen ze energiezuinige oplossingen voorop. Die installaties plaatsen hun ervaren vakmannen bovendien al jaar en dag in woningen en bedrijfspanden. Voor Solarit staat klanttevredenheid met stip op nummer 1, en daarom speelt het team naadloos in op jouw belangen en verwachtingen.
De energiemarkt is in volle ontwikkeling en groene energie zit in de lift. Solarit volgt de markt op de voet waardoor klanten steevast kunnen genieten van de nieuwste installaties en zonnepanelen. Dankzij hun gedegen vakkennis en jarenlange ervaring ontvang je altijd eerlijk advies en kies je steeds voor de meest geschikte en vooral duurzame investering met een mooi rendement. Ook energie-efficiënt wonen of werken met zonnepanelen met of zonder thuisbatterij, een warmtepomp of airco? Vraag een vrijblijvend voorstel aan bij Solarit.

www.solarit.be

Heirweg 71, 8800 Roeselare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *