XEILING

EXPERTISE DIE BLIJFT HANGEN

Xeiling uit Izegem brengt jou tot rust in je eigen woning. De akoestische spanplafonds met hoge afwerkingsgraad zorgen voor een ultieme beleving
en heerlijk geluidscomfort in huis. Voor zowel een kleine leefruimte als grote winkelruimte kan Xeiling de juiste oplossing aanreiken, of liever, ophangen. Kies bovendien voor ingebouwde verlichting en creëer op elk moment de juiste sfeer.


De voordelen van spanplafonds zijn talrijk. De akoestische meerwaarde is uiteraard de belangrijkste, maar ook fijn is de zeer eenvoudige, stofvrije installatie die in amper een dag is geklaard.


Je kan het doek, dat bovendien erg duurzaam is en voldoet aan alle wettelijke normen, ook laten bedrukken en als decoratieve wand gebruiken. Kies uit een brede waaier aan kleuren die helemaal past bij jouw interieur.

Zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten zijn spanplafonds het overwegen waard. De specialisten van Xeiling starten waar anderen stoppen. Desgewenst voeren ze eerst een akoestische studie uit. Vervolgens
wordt de juiste oplossing op maat voor jou samengesteld. Een investering waarmee jouw woning, kantoor of winkelruimte naar een hoger niveau wordt getild en waarmee je klaar bent voor de toekomst.

www.xeiling.be

Ardooisestraat 47, 8870 Izegem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *