BNI WEST-VLAANDEREN

GEVEN LOONT

Succesvol ondernemen, dat is gunnen en geven. Je netwerk verbreden en delen. Positief denken en samen groeien. De leuze van BNI West-Vlaanderen luidt dan ook: geven loont.


BNI staat voor Business Network International. Het is een wereldwijde netwerkorganisatie die in 1985 door Dr. Ivan Misner werd opgericht. De simpele filosofie ‘geven loont’ vormt sinds het prille begin de basis van BNI. Intussen delen meer dan een kwart miljoen ondernemers deze visie, over alle continenten heen. De kracht van het BNInetwerk is vertrouwen en duurzame samenwerking tussen haar leden.


BNI is uniek: het uitgangspunt is een transparante netwerkomgeving waar collega-ondernemers wekelijks de handen in elkaar slaan. Geen loze beloftes of een vluchtig “we bellen eens”, maar tastbaar engagement. Het resultaat? Een professioneel netwerk, waarin kennis en contacten proactief met elkaar worden gedeeld.

Onze passie is West-Vlaamse ondernemers samenbrengen en met elkaar verbinden. In iedere netwerkgroep is er bovendien slechts plaats voor één specialist in zijn of haar vak. Net dat is de kracht van BNI. Ben jij klaar voor de volgende stap in je ondernemerschap?


Neem dan snel en vrijblijvend contact op via onze website

www.bni-westvlaanderen.be

Gladiolenstraat 19, 8800 Roeselare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *