LASPOST DESIGN

CREATIEF EN AMBACHTELIJK MAATWERK IN STAAL

Laspost Design uit Ieper creëert unieke eyecatchers op maat. Een vaag idee of een concrete vraag? De vakmannen worden graag uitgedaagd en zetten alles op alles om jouw interieurdroom waar te maken. Van tafels , wandrekken, en trapleuningen tot room dividers, balustrades, glaswanden of binnendeuren, in staal is alles mogelijk.

Interieuritems worden desgewenst voorzien van handgesmede accenten, in eigen atelier gecreëerd met hamer en aambeeld. Deze zijn telkens uniek en brengen een stukje vakmanschap de woning binnen. Hierbij is een afwerking in geboend staal beslist een meerwaarde. Dit accentueert namelijk de natuurlijke variaties in het oppervlak van het materiaal.

Naast staal verwerkt het team ook andere metalen, zoals inox, cortenstaal, koper, messing en aluminium. Ook voor kunstzinnige objecten voor binnen of buiten kan je een beroep doen op de ruime kennis over staal en de gedegen ervaring van Laspost Design. De staalexperts ontwikkelden daarnaast zelf een aantal unieke procedés met enerzijds het oog op realisaties in gebrand of geschroeid hout, en anderzijds het aanbrengen van een levendig patina op metalen objecten. 100% ambacht, 100% originaliteit.

Ontdek de creaties van Laspost Design online en voed je eigen creativiteit. Met staal op maat geef je je interieur immers een persoonlijke toets.

www.laspost.be

GSM 0487 24 50 74 – info@laspost.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *