ZWEMBADEN & VIJVERS WITTOUCK

EEN WATERPARTIJ OM VAN TE GENIETEN

Hou jij ook van het rustgevende geluid van kabbelend water in de tuin? Ben je helemaal weg van mooie vissen en droom je van een eigen koivijver? Of zijn je kinderen echte waterratten die tijdens de hete zomermaanden maar al te graag in een zwembad zouden plonzen? Zwembaden & Vijvers Wittouck maakt graag werk van een kwalitatieve en betaalbare waterpartij in jouw tuin. Een staycation was nog nooit zo aangenaam.

Het team van Geert Wittouck creëert vijvers en zwembaden in polyester en polyurea. Dat is meteen hun grootste troef, want dankzij deze materialen kunnen maten en vormen zonder enige naad of verbinding worden aangepast. Volledig waterdicht en op maat! Van klein tot heel groot, het kan allemaal. Naast de productie voert het bedrijf bovendien ook zelf de grondwerken en de plaatsing uit, alles in eigen beheer. Zo hoef je geen verschillende partijen aan te stellen en geniet je in een mum van tijd van jouw nieuwe waterpartij.

Met een zwembad, zwemvijver of visvijver van Wittouck ben je klaar voor de volgende hittegolf en geniet je op een zwoele zomeravond nog meer van je tuin. Wil je weten wat mogelijk is volgens je beschikbare ruimte en je budget? Je kan vrijblijvend een offerte aanvragen via de website.

www.zwembadenvijverswittouck.be

Ter Eike 13, 8840 Staden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *